ONZE KRACHT

Kremers Tilburg gebruikt zijn 60 jaar ervaring om uw visie om te zetten naar een strak resultaat. We doen wat we beloven. Dat zult u ervaren als u ons leert kennen. 

Verrassend - praktisch – duurzaam

We zijn goed in het op maat engineeren, produceren en plaatsen van aluminium gevels. Dit doen we inzichtelijk, en op een manier die tot bijzondere resultaten leidt. Dit heeft geresulteerd in 60 jaar tevreden opdrachtgevers. De resultaten ziet u hier.

Strakke bouw, planningsgestuurd

In de bouw word vaak verwacht dat er een gebouw gerealiseerd word door partijen, zonder enige gezamenlijke voorbereiding, laat staan inbreng van expertise. Wij houden van een strakke planning waarin we drie kernwoorden hanteren die leiden tot een resultaat dat breed voldoet aan het uitgangspunt: Planning, financiën en projectlogistiek.

Zaken terugbrengen tot eenvoud

Kremers Tilburg ontwikkelt met u aan de perfecte vertaling van Architectenontwerp naar realisatie. Dit doen we door complexe zaken simpel te maken. Vroegtijdig meedenken, uitgangspunten door-vertalen naar oplossingen en de verantwoordelijkheid daarvoor nemen, daar zijn wij goed in.

DE KRACHT VAN EENVOUD

Problemen klein maken leidt tot simpele oplossingen

CONTACT

Kremers Tilburg B.V.

Jules Verneweg 104

5001 CB Tilburg

013-5426042