WELKOM

Kremers Tilburg is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezig houd met het op maat engineeren, produceren en plaatsen van aluminium gevels. Vroegtijdig meedenken en uitgangspunten vertalen naar oplossingen, daar zijn wij goed in. Kremers Tilburg heeft ruim 60 jaar ervaring in de gevelindustrie.

ONZE VISIE OP

VERRASSEND - PRAKTISCH
DUURZAAM
1

We zijn goed in het op maat engineeren, produceren en plaatsen van aluminium gevels. Dit doen we inzichtelijk, en op een manier die tot bijzondere resultaten leidt. Dit heeft geresulteerd in 60 jaar tevreden opdrachtgevers. De resultaten ziet u hier.

STRAKKE & PLANNINGS
GESTUURDE BOUW
1

In de bouw word vaak verwacht dat er een gebouw gerealiseerd word door partijen, zonder enige gezamenlijke voorbereiding, laat staan inbreng van expertise. Wij houden van een strakke planning waarin we drie kernwoorden hanteren die leiden tot een resultaat dat breed voldoet aan het uitgangspunt: Planning, financiƫn en projectlogistiek

ZAKEN TERUGBRENGEN
TOT EENVOUD
1

Kremers Tilburg ontwikkelt met u aan de perfecte vertaling van Architectenontwerp naar realisatie. Dit doen we door complexe zaken simpel te maken. Vroegtijdig meedenken, uitgangspunten door-vertalen naar oplossingen en de verantwoordelijkheid daarvoor nemen, daar zijn wij goed in.

ONZE PROJECTEN

Bekijk onze projecten, en zie waarom wij uw visie vertalen naar strakke oplossingen.

De resultaten ziet u hier.

KREMERS TILBURG

Kremers Tilburg is co-maker in hart en nieren.

CONTACT

Kremers Tilburg B.V.

Jules Verneweg 104

5001 CB Tilburg

013-5426042